fbpx

Имате допълнителни въпроси?
[email protected]

😋 Лесни и здравословни Кето рецепти за кето хляб, сладкиши и пици💖 Подбрани с цялата ми любов за Вас💖 С кето успях да сваля 20 кг.

×
75% до завършване
75% до завършване
Wish to write better blogs?
Get practical tips to construct captivating blog posts

Женя Желязкова - Нутриционист🏆

Вижте още за мен Сега ⬇️

"И аз като вас не съм от онези жени, които са слаби, независимо какво ядат, колко се движат и какво им се случва. Не съм улучила от този божествен ген и през годините ми се е случвало да качвам буквално килограми и от въздуха. Бях в шок от себе си и мислех, че положението е непоправимо! От гладуване си съсипах здравето…Това е дълга тема. Слава Богу в живота ми се появи КЕТО! От 2 години с цялото ми семейство се храним така. Забравила съм какво е да си гладен и изнемощял, а в същото време да се мразиш колко си напълнял. Сега съм в далеч по-добра форма, отколкото когато бях 20-годишно момиче. Силата е в КЕТО храненето!" - Женя Желязкова -Нутриционист!

Разработих този единствен по рода си КЕТО КОУЧ, За да ви бъде винаги под ръка, когато почувствате, че се нуждаете от ментор, подкрепа и усетите, че ви е трудно да продължите напред

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ГО ИМАТЕ?

🍀Ако се чувствате изгубени в битката с килограмите, ако винаги се лишавате от Вашите семейни вечери, от сладкиш при поводи и без поводи, от тестени изкушения – има начин това да се промени веднага!

💐Специално за вас създадох КЕТО КОУЧ 

💚Какво значи това – постоянен контакт с мен, разговори, съвети, споделяне и мотивация! Получавате пълната ми отдаденост и подкрепа, защото не сте обикновени клиенти, а специални за мен хора.  

💖Ще бъда неотлъчно до вас през цялата ви трансформация.

Ще отговарям на всичките ви въпроси, ще бъдете спокойни, че пред мен можете да споделите всичките си притеснения. 

💚Няма да ви оставя сами в това начинание, знам колко е важно да имаш на кого да се довериш! И повярвайте – така пътя към новото ви аз, към отслабването и промяната, ще бъде едно магично и приятно изживяване.  

💖Ежедневна доза мотивация, когато имате нужда от ментор и подкрепа, аз ще съм с Вас, изключително полезни ръководства, които да приложите в живота си , когато сте на почивка или ресторант, когато пътувате или сте заети в офиса.

🍀Можете да го използвате, през цялото време на  режима, но знайте, че ВИНАГИ ще ви бъде в голяма полза!💖

Хиляди семейства, вече споделят мойте рецепти с близки и приятели, вечерят и празнуват  с тях, хранят децата и приятелите си здравословно, станете част от тях⬇️

Some of the secrets you'll learn inside:
Secret #1
Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip isicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Secret #2
Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip isicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Secret #3
Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip isicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
5/5

Уникална трансформация на моя клиентка! Тя казва, че режимите на @ketoforever.eu са осмото чудо на света и е права! 10 кг за 8 седмици е невероятно постижение, на което е способен всеки един от вас без абсолютно никакви усилия!!!

- Женя Желязкова - Нутриционист -Кето коуч

5/5

"Резултатите на моите клиенти казват повече от всяка дума! Сами виждате, че всичко е възможно и постижимо! Минус 15 кг само за 10 седмици, благодарение на @ketoforever.eu! Благодаря на всеки един от вас за доверието!!! ."

- Женя Желязкова - Нутриционист -Кето коуч

5/5

Ето така работи чудото @ketoforever.eu - грандиозна промяна на клиентка, която за 3 месеца свали 15 кг без глад, тренировки, лишение от каквото и да било, а точно обратното - наслаждавайки се на живота на макс!

- Женя Желязкова - Нутриционист -Кето коуч

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВръщане в Магазин
    Shopping Cart