Адриана Лима

 бе сред първите известни личности, които подкрепиха диетата с ниско съдържание на въглехидрати. Споделя , че нейният кето режим я кара да се чувства много по-добре. Той съдържа протеинови шейкове, зелени зеленчуци, всичко печено на грил или пара, протеинова храна и зърнени барове, като всички споменати продукти са допустими според позволения ѝдневен кето прием. Ето как се прави тяло от Victoria’s Secret.

Хали Бери

Дръзка привърженичка на тренди диетата е и една от най-атрактивните американски актриси, която успя през годините да запази не само своята класа и стил, но и отличната си форма. “Когато тялото ви се научи да гори мазнините, сте в постоянен режим на горене – това е тайната”, споделя тя. Неведнъж е споменавала, че е любител на месото и избягва да употребява продукти с добавена захар, използва храни със здравословни мазнини като авокадо и краве масло.

 

Кортни Кардашиян

Нa своя уeбcaйт нaй-възрacтнaтa cecтрa Кaрдaшиян пишe зa плaнa cи зa “дeтoкcикaция” c ниcкo cъдържaниe нa въглeхидрaти. И дoкaтo тя нe кaзвa изричнo, чe cлeдвa кeтo диeтa, oбяcнявa, чe плaнът й пoмaгa дa зaпaзи тялoтo cи в cъcтoяниe нa кeтoзa, кoeтo ce cлучвa, кoгaтo гликoгeнът в чeрния дрoб e изчeрпaн и тялoтo изгaря мacтни киceлини зa eнeргия. “(Дa, звучи кaтo кeтo диeтa зa нac.) Тя oбяcнявa, чe oбикнoвeнo зaпoчвa дeня cъc зeлeнo cмути зa зaкуcкa, пocлeдвaнo oт прocти прoтeини и зeлeнчуци зa oбяд и вeчeря. Oбикнoвeнo, нo зaдoвoлявaщo.

Меган Фокс

споделя, че не консумира хляб и въглехидрати. Звездата на “Трансформърс” не си позволява да прегрешава с вредни продукти и резултатите са видими.

Леброн Джеймс

не е обикновен човек, който яде Kето. Но той споделя как опитът му в кето се е отразил, когато практикува модифицирана версия в продължение на 67 дни като през 2014 г. той губи тегло, като изключва въглехидратите и млечните продукти и съсредоточава ястията си върху месо, риба, плодове, и зеленчуци, следвайки Кето режим. 

Ванеса Хъджънс

се представя в различни интервюта като Кето фанатик. Тя отслабва с 4,5 килограма за месец, като яде бекон, което звучи като изключително приятен начин за отслабване. „Когато ядях въглехидрати, се наслаждавах на сладобед, и се чувствах наистина изтощена и изморена“, казва звездата за ползите от новия си начин на живот. “Когато съм в кето, енергията ми остава постоянна през целия ден.”

Запишете се и първи ще научите, за всички нови рецепти от моята кухня

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВръщане в Магазин
    Shopping Cart