fbpx

Трябва ли да спортувам, за да отслабна?

Добрата новина е, че за да свалите телесните мазнини, не е нужно да спортувате. Упражненията обаче могат да ви помогнат да отслабнете по много начини:

Силови тренировки / вдигане на тежести или използване на собствено телесно тегло. Това ще ви помогне да отслабнете чрез изграждане на мускули и леко увеличаване на основния метаболизъм.

Използвайки  HIIT (HIIE) техника. За разлика от продължителните кардио тренировки, високоинтензивните периодични упражнения (интервални тренировки с висока интензивност) ще ви помогнат да изгорите повече калории, без да увеличавате апетита си.

Умереното кардио, като ходене или леко каране на колело, е полезно за вашето здраве и може да ви помогне да останете съсредоточени и позитивни. Проучванията обаче показват, че този вид упражнения изглежда нямат дългосрочни ползи за отслабването само по себе си.

Трябва ли да тренирам наведнъж? Не, не е нужно. Проучванията показват, че непрекъснатото упражнение има същите ползи като упражненията, разделени на по -малки периоди през деня. Това означава, че можете да имате по -кратки сутрешни и вечерни упражнения, които ще го направят ще ви бъде от полза същото, сякаш сте направили всичко наведнъж.

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВръщане в Магазин
    Shopping Cart